Dekreu

Zoekt u een dekreu voor uw geteste teef met stamboom? Kijk dan zeker eens naar onze knappe boys. Meer info kan altijd gevraagd worden alsook de gezondheidstests. 

Deze knappe black tan white reu is Bentley, onze import reu. Bentley is vrij getest op alle erfelijke ziektes en brengt een nieuwere bloedlijn naar BelgiĆ« waardoor wij heel benieuwd zijn naar wat hij doorgeeft aan zijn pups. 

Bentley is een grotere AHT. 

Bentley draagt het gevlekte patroon dus kan piebald pups geven, is drager van dilution en draagt de kleur rood (i) en choco. 
Bentley is ongeveer 41 cm hoog maar heel gespierd met een gewicht van 11,9 kg. 


Stamboom

Dan is er ook Chubby die wij graag aan jullie laten zien. Deze knappe blue tan white reu is het neefje van Lucifer en in Tielt geboren. Hij zal via de fokker beschikbaar zijn voor passende geteste teven met stamboom. Hij is drager van piebald en choco. Chubby is een middelgrote reu. 

Wijzelf zijn alvast verliefd op deze knapperd sinds zijn geboorte en hopen daarom ook in de toekomst van hem pups te mogen verwachten. Chubby staat pas ter beschikking vanaf eind 2024 en als zijn PL/SBA test in orde zijn. 


Stamboom