Planning

Planning:


Wij hebben een nestje van 5 pups mogen verwelkomen op 2 maart 2022. Er zijn geen pups beschikbaar op dit moment. Wij plannen wellicht pas in 2024 terug een nest pups. 

U bent altijd welkom voor een kennismaking met ons en de honden, stuur een email voor meer info. 

cardyhoogmartens@gmail.com


Toekomstige planning:

Hanami zal in de toekomst ook mama mogen worden. Dit zal ten vroegste eind 2023 zijn, wellicht pas 2024. 

We hebben de luxe voor Hanami dat we kunnen kiezen uit maar liefst 3 prachtige reuen voor haar. 

Wie de papa mag worden van haar eerste nestje is dus nog niet bekend. Hanami draagt zwart en choco van kleur, al haar pups zullen solid zijn. 

Hierlangs zie je de opties:


Bentley is prachtige zwart tan wit reu uit het buitenland en is alles waar we op hoopten toen hij tot bij ons kwam. Bentley is vrij van alle ziektes en brengt een nieuwere bloedlijn met zich mee. Hij is een grotere hond met een prachtige brede borst en hoofd. Fokkers hold voor deze combinatie in de toekomst is reeds gereserveerd momenteel. Bentley staat ter beschikking voor middelgrote/grote teven die getest zijn en stamboom hebben. 

Chubby is de zoon van Sky en Cagiva, een hond waar wij direct verliefd op waren toen hij geboren werd. 

We hopen in de toekomst hem een keertje papa te laten worden en kijken hier alvast heel erg naar uit. Chubby is blauw wit van kleur en het neefje van Lucifer. Chubby is reeds vrij getest van alle ziektes, enkel de PL en SBA test volgt nog. Chubby zal ook ter dekking beschikbaar zijn vanaf 2023 voor gesteste teven met stamboom indien de laatste testen in orde zijn.