Blue Baboon Mooshka

Blue Baboon Mooshka 'Dio'

Dio is gecastreerd, er zijn momenteel wel enkele reuen met zijn bloedlijn die ter dek staan, heeft u interesse in een reu met zijn bloedlijn? Laat het ons weten voor meer info. 

Vader: Frederick Fry Punto Valentino


Moeder: Crazy Daisy Centia


Geboren op: 24-07-2012


Kleur: Hairless Blue with white


Gewicht: 10 kg


Hoogte: 41 cm


Getest:


PLL: clear by parents, PLL clear tested by DNA


PL: normal, checked by vet


Hips: normal on RX


Hart: normal and healthy


DM: normal


PRA-PRCD: normal


MydogDNA tested: Prekallikrein Deficiency carrierDio is onze knappe heer in de roedel. Deze mooie blauwe reu kwam bij ons via Timea, een vrouw uit Slovakije die slechts 2 nestjes heeft gefokt. Ze is zeer begaan met dit ras en is kieskeurig over de thuisjes voor haar pups. Timea wist dat wij in de toekomst graag onze eigen reu hadden en contacteerde ons ivm haar 2 prachtige blauwe reutjes. Ze zag liefst beide jongens in een fokhuisje omdat ze al jong een zeer mooie bouw hadden maar ook een goede bloedlijn hebben, welke voor onze dames ideaal was met een zeer laag inteeltpercentage. Iets later zijn we onze Dio gaan halen en daar hebben we geen seconde spijt van gehad! Dio is de meest zachte reu die ik ken, hij knuffelt graag, is totaal niet dominant en hij is een echte allemandsvriend.

Hij hangt het liefst bij je, in de nek als het kan. Ook na zijn dekkingen is Dio nog steeds een reu met een stabiel en zacht karakter. De dierenarts bezoeken is een topdag voor hem, want hij vind echt iedereen leuk.

Dio is meer een meeloper dan een actieve speler, het liefst loopt hij achter de dames aan met een speeltje in zijn mond terwijl zij apporteren. Tenzij als je hem laat racen, dan komt zijn jachtinstinct naar boven en loopt hij supersnel.