Nieuws

Nieuws


15-06-'20: 


Ea is loops geworden, we hopen deze week een dekking te zien tussen haar en Eros. 


25-10-'18:


Ea is gisteren mama geworden via een keizersnede van maar liefst 6 pups. Ze zijn allemaal blauw van kleur met kleine verschillen in de aftekeningen. Mama en pups doen het goed.


08-10-'18:


Sinds gisteren kunnen we af en toe een puppy voelen in Ea haar buikje als ze ontspannen bij ons ligt. Wat wordt het spannend nu! Alles staat bijna klaar dus nog even goed groeien en dan kunnen we hopelijk snel kennis maken met de pups.


24-08-'18:


Afgelopen woensdag was het zo ver, Ea haar progesteron zat goed om gedekt te worden. Helaas toonde Gaston geen interesse in haar waardoor we besloten hadden om ki te proberen. Bij de dierenarts aangekomen werd het snel duidelijk dat dit ook niet zou lukken, toch maar een afspraak gemaakt in een gespecialiseerde kliniek voor ki met Gaston en Ea. Na even nadenken ook besloten om Dio mee te nemen, moest het met Gaston niet lukken zou hij de papa van Ea haar pups mogen woren. Dit is uiteindelijk ook zo gedaan want ook in de 2e kliniek toonde Gaston geen interesse. Over een maand weten we hopelijk of Ea toch drachtig is. Gaston geven we even tijd om iets volwassener te worden en hopelijk kunnen we in de toekomst wel pups van hem verwachten.


13-11-'17:


Vandaag is Diva bevallen van maar liefst 7 pups! Er zijn 3 reutjes en 4 teefjes. Momenteel zijn er nog enkele pups beschikbaar.


11-10-'17:


Er is een echo gemaakt van Diva haar buikje en ze verwacht pups. We zijn alvast mega trots op de toekomstige ouders en hopen dat alles goed en vlot mag verlopen. Momenteel is het nog mogelijk om je op de wachtlijst te laten plaatsen.


19-09-'17:


Afgelopen week zijn Diva en Nafte bij ons blijven logeren. We zijn blij dat er een dekking is geweest tussen deze 2 schatjes en hopen midden november pups te mogen verwachten uit deze combinatie.


13-02-'17:


Kyra en Diva zijn loops, als alles goed gaat, zal Diva met haar volgende loopsheid gedekt worden.


28-12-'16:


Ea is een grote meid geworden! Ze is haar eerste loopsheid gestart. Wat vliegt de tijd toch, onze kleine meid is reeds 8 maanden nu.


07-11-'16


Afgelopen weekend zijn er reeds 3 pups verhuisd naar hun nieuwe thuisjes, ze doen het daar al super! Wat is de tijd gevlogen met dit prachtige nestje. We zijn super trots op de pups en hun ouders.


10-10-'16:


Vandaag zijn de pups verhuisd naar de grote ren ipv de werpkist met een ren rond, nu kunnen ze de wereld nog meer verkennen! Ook zijn ze gisteren en vandaag al naar buiten geweest, het begin van hun zindelijkheidstraining! Foto's vinden we je op de fotowebsite.


28-09-'16:


De pups van ons D-litter zijn vandaag 3 weken! Wat vliegt de tijd weer. Op onze fotowebsite vind je weer leuke foto's van onze kleintjes. www.imageevent.com/carocanou


08-09-'16:


Gisteren avond zijn er 5 pups geboren, welkom D-litter! Er zijn 2 teven en 3 reutjes.


18-08-'16:


Kyra is ondertussen over de helft van haar zwangerschap, ze begint stilaan een mooi buikje te krijgen. Nog enkele weekjes wachten en dan kunnen we hopelijk de pups verwelkomen.


07-07-'16:


Kyra en Dio hebben gedekt, we duimen nu dus dat dit een geslaagde dekking was en we hopelijk dus pups mogen verwachten! Moest alles goed gaan, worden de pups in de 2e week van september verwacht.


22-02-'16:


Ons C-litter is nu 7 maanden, Diva is juist haar eerste loopsheid gestart, wat worden ze alweer groot!


16-12-'15:


De pups van ons C-litter zijn bijna 5 maanden, ook ons A-litter is op 20 december jarig, deze jonge honden worden alweer 3 jaar. We zijn super trots op onze pups en hun gezinnen, ze doen het super samen!


24-10-'15:


Ondertussen zijn de pups van ons C-litter al enkele weken bij hun nieuw gezin en doen ze het super hier, we zijn trots op onze kleine schatjes die ondertussen al goed groot worden.


31-08-'15:


Ons C-litter is vandaag op bezoek geweest bij de dierenarts. Alle pups zijn gevaccineerd, gechipt en gezond verklaard. Woensdag zijn ze 6 weken en zullen ze nog eens ontwormd worden. Nog maar even en de pups gaan naar hun nieuwe thuisjes!


23-08-'15:


Weer een stap in het jonge leven van onze pups. Vandaag zijn ze verhuisd van de werpkist naar de ren in de keuken. Afgelopen week hebben ze ook voor het eerst kennis gemaakt met vele rare geluiden via de geluidencd. Ook beginnen ze nu stilaan vast voer meer op te nemen, we staan bijna volledig op droge brokjes al, nog even!


17-08-'15:


Er zijn vandaag weer nieuwe foto's van de pups gemaakt, je vind er van elke pup eentje in het album C-litter. De rest van de foto's vind je terug op onze fotowebsite.


11-08-'15:


Vandaag hebben de pups een hele belevenis gehad, deze ochtend hebben we de koordjes vervangen door bandjes en deze avond hebben ze hun eerste vleesmaaltijd gekregen, wat vonden ze dat heerlijk! Het vlees ging er vlot in. Ook mama vond dit fijn, want ze mocht daarna alles zuiver maken.


03-08-'15:


De oogjes beginnen te openen! De eerste heeft gisteren zijn oogjes open gedaan, een deel vandaag, benieuwd of ze deze avond allemaal open zijn. We hebben nu nog 2 pups onder de 400 gram, de rest zit er mooi al boven. Ze groeien goed en beginnen nu ook naar mama toe te 'waggelen'.


22-07-'15:


Kyra heeft afgelopen nacht maar liefst 7 pups gekregen, er zijn 4 reutjes en 3 teefjes. De foto's vind je terug op de fotopagina. Er zijn nog enkele pups beschikbaar.


21-07-'15:


Deze morgen was kyra's temperatuur net onder 37 graden, wat soms als dip gezien kan worden. Momenteel is ze nog rustig, net zoals de pups. Afwachten en zien dus!


20-07-'15:


Kyra haar temperatuur is iets lager. Als we ook kijken naar haar vorige dracht, vermoed ik dat vandaag of morge de pups zich melden! Duimen en afwachten maar!


13-07-'15:


Nog een dikke week en dan zullen de pups er zijn! Wij kijken er heel erg naar uit om ze eindelijk te zien. De pups bewegen goed in Kyra's buik, de 3 pups die we op de echo zagen voelen we ook al, benieuwd hoeveel het er worden! Kyra weegt nu bijna 10 kilo.


09-07-'15:


Nog maar een kleine 2 weken te gaan, Kyra weegt nu al 1,2kg meer dan voor de zwangerschap en heeft een mooi rond buikje. Deze morgen voelde ik ook al 1 pupje lichtjes bewegen, dit zal de komende dagen hopelijk feller en meer voorkomen. Kyra haar eetlust is nu ook groter geworden.


02-07-'15:


Het wordt moeilijker voor Kyra, het warme weer stoort haar (ze is namelijk echt wel graag buiten) en haar dikkere buik begint in de weg te liggen. Eind volgende week hopen we de pups te voelen. Hopelijk blijft nu alles goed gaan ondanks de extreme weeromstandigheden.


20-06-'15:


Kyra is zwanger! We zagen al zeker 3 pups, hopelijk blijven ze het super doen. Eind Juli verwachten we de pups.


25-05-'15:


Kyra is gedekt door Dio! Nu is het een maandje afwachten tot we een echo kunnen laten maken, duimen dus maar!


13-04-'15:


De AHT wandeling 2015 was weer geslaagd! Prachtig weer en toch iets meer dan 20 aht's bijeen. De volgende wandeling wordt zeker op tijd gepland en door gegeven.


16-02-'15:


Paasmaandag 6 april zullen wij aanwezig zijn op de honden paashappening te Olen. Wil je ons of de honden graag ontmoeten, kom dan zeker langs!


09-01-'15:


Ook Caro Canou's B-litter heeft eindelijk zijn 1e verjaardag mogen vieren! Proficiat aan alle honden, de families hebben jullie super verzorgd tot volwassen honden.


20-12-'14:


Vandaag is Caro Canou's A-litter alweer 2 jaar geworden! Proficiat aan alle honden en de families.


18-12-'14:


Kyra is niet zwanger, de eenmalige dekking tussen haar en Dio is wellicht te weinig geweest. We plannen deze combi opnieuw voor de volgende loopsheid, hopelijk gaat alles dan beter.


29-11-'14:


De AHT kalender is gemaakt! Zou je hem ook graag in huis halen? Contacteer dan Irma, meer info op haar website: www.americanhairlessterrier.nl


01-11-'14:


Zaterdag 8 november zullen we Irma in Nederland helpen op de huisdierdagen in de TT-hall Assen.

Heb je zin om ons of Irma of onze AHT's te ontmoeten? Kom dan zeker langs!


21-10-'14:


Nieuwe wetgeving Nederland!

Vanaf 29 december 2014, mogen honden en pups Nederland niet meer binnen zonder een geldige Rabiës vaccinatie. Dit wilt zeggen dat de hond minimum 15 weken is indien deze de grens over mag. Wil je graag bij ons een pup kopen en woon je in Nederland? Hou dan zeker rekening met deze nieuwe wetgeving. Voor meer info, kun je ons altijd mailen.


18-10-'14:


Stilaan beginnen onze honden hun zomer kleur te verliezen en worden ze lichter. We hopen binnenkort de loopsheid van onze dames te mogen verwachten. We zijn benieuwd of een dekking tussen Kyra en Dio zal slagen! Als het zo ver is, plaatsen we het zeker op de website.


12-08-'14:


De Amerikaanse haarloze terriër is deze maand 'ras van de maand' in Me and My Dog. Nieuwsgierig? Bestel dan vlug je magazine online! http://www.meandmydog.nl/

Samen met Irma hebben we een leuk artikel geschreven over dit ras, ook zijn er geweldige foto's gemaakt!


26-02-'14:


Nomy haar pups die op 9 januari geboren zijn, groeien ontzettend snel op en hebben al zeer veel geleerd. Vanaf volgende week zullen ze langzaam het nestje alweer verlaten.


20-12-'13:


Vandaag is Caro Canou's A-litter 1 jaar geworden. Proficiat aan alle 8 de pups en hun eigenaars. Ze doen het allemaal super en zijn gegroeid tot prachtige volwassen honden.


03-04-'13:


De laatste pups hebben het afgelopen weekend heel veel geleerd, ze zijn namelijk mee geweest naar de dierenbeurs 'beestjes en baasjes' in Gent. Ze zijn super braaf geweest, wandelde mooi mee, hebben vele nieuwe dieren leren kennen en ook vele nieuwe mensen. We hopen wel dat ze snel hun eigen thuisje nu vinden!


20-12-'12:


Kyra is bevallen van maar liefst 8 pups! Er zijn 3 teefjes en 5 reutjes! Bekijk onze pups in het fotoalbum A-litter!