Beauty's Exotic Naomi

Beauty's Exotic Naomi 'Nomy'

Nomy, de herinneringen aan jou, genietend in de zon, springend als een kangoeroe, altijd 'woefend' maken dat we enkel maar positief kunnen denken aan de 8 prachtige jaren die je met ons gedeeld hebt. 

Vader: 'PR' Grand Animal Diablo Nugget


Moeder: Wudnshu's Isn't She De Lovely


Geboren op: 05-12-2011


Overleden op: 09-01-2020


Kleur: Hairless Black tan Piebald


Gewicht: 6,8 kilo


Hoogte: 35 cm


Getest:


PLL: Normal by DNA test


PL: Normal checked by vet


MyDogDNA tested


Nomy is gesteriliseerd. Ze heeft 1 nestje gehad.Nomy kwam redelijk snel en onverwacht in ons even. Haar fokker (Beauty's kennel) contacteerde ons met de vermelding dat Lovely (mijn lievelingshondje bij hun) haar laatste pups had en dat ze nog een teefje vrij had wat volgens hun ideaal was voor onze toekomstplannen. Natuurlijk moesten we gaan kijken en kwamen we naar huis met ons kleine meisje. Nomy en Kyra hebben beide dezelfde papa, maar een andere bloedlijn langs moeders kant.

De lievelingsactiviteiten van Nomy zijn springen en spelen, maar ook aandacht trekken en knuffelen. Deze dame springt met 4 pootjes recht de lucht in en krijgt hierdoor vaak de bijnaam kangoeroe. Ze apporteert ook zeer graag, maar kan niet zo vaak winnen van Kyra. Wel heeft ze het snel geleerd om een paar meter voordat Kyra bij ons is om het speeltje af te nemen en naar ons te brengen, doen alsof ze het alleen gehaald heeft.

Nomy heeft 1 nestje bij ons gehad maar kreeg helaas een jaar later een allergie door haar vaccinatie. Hierdoor hebben we beslist om niet meer met haar te fokken en haar te steriliseren, ze geniet nu van het meehelpen met de pups van de andere dames. Gelukkig is haar allergie ondertussen weer onder controle.